Bootcamp

“Jeg er super glad for, at jeg tog beslutningen om en bootcamp i januar. Det var SÅ fedt at komme afsted hver uge og blive vejet, og når man fulgte kostplanerne og motionerede lidt, gav det bare et super resultat.”

– Ditte Westermann

Ekstra motivation til at smide kiloene

– Ekstra motivation til at smide kiloerne​

Holdet består af 15 kvinder, der alle har et ønske om at tabe sig, men om du vejer 5 eller 35 kg for meget, er ikke vigtigt. Din gejst og vilje til at tabe dig er vigtig. Udover at du får 2 individuelle kostplaner, er du sikker på at få trænet på BOOTCAMPEN! Vi træner 45 minutter én gang om ugen i 10 uger. Hvis vejret er til det, træner vi udendørs. Foregår træningen udendørs løber vi som opvarmning, træner div. styrkeøvelser eller træner på trapper. Ellers består træningen af indendørs cirkeltræning og funktionel træning. Vi bruger få redskaber, så alle kan være med. Holdet er ligeledes tilknyttet en lukket gruppe på Facebook.

Er du interesseret, kan du skrive og tilmelde dig den kommende BOOTCAMP. Foruden de flotte resultater, har vi det rigtig sjovt og sammenholdet er fantastisk.

Der er løbende BOOTCAMP opstart. Kontakt mig endelig, for at høre, hvornår næste hold starter.

Jeg glæder mig til at se dig!

Bootcamp med Helle Low

Bootcamp

10 ugers intensiv holdstræning

Opstart i januar og august.

Du får:

N

3 personlige kostplaner (uden mulighed for regulering)

N

Træning og vejning hver onsdag

N

Maks. 15 deltagere pr. hold

3.799 kr