Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb hos hellelow.dk

Bestilling

Bestillinger foretages hurtigt og nemt via min betalingsmodulet på min webshop. Har du problemer med at anvende den, eller har du spørgsmål i øvrigt, hører jeg meget gerne fra dig på helle@hellelow.dk.

Betaling

På min webshop kan du betale med enten MobilePay eller betalingskort (Visa/Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard)

Køb kostplaner og træningsprogrammer med følgende betalingskort

Du kan trygt benytte dit betalingskort på min webshop. Betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med indløsere. Ligeledes benyttes SSL/TLS-kryptering i kommunikationen mellem dig og serveren, hvor betalingsløsningen er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Min betalingsløsning er desuden også PCI DSS-kompatibel, og der bruges Javascript Bridge. Dette betyder, at dine indtastede kortoplysninger aldrig kommer mig i hænde.

Levering

Kostplaner og træningsprogramer købt hos mig på hellelow.dk kan downloades direkte fra ordrebekræftelsessiden med det samme, når betalingen er registreret. Endvidere bliver der sendt et link til download af PDF-filen af kostplanerne eller træningsprogrammet til den opgivne email.

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (elektroniske kostplaner og træningsprogrammer), såfremt ordren er gennemført.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert PDF i forhold til din bestilling eller en beskadiget fil, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: helle@hellelow.dk. Jeg forbeholder mig retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget fil fremfor at betale købesummen tilbage.