MIX

779,00 kr.

Denne smarte MIX version er som udgangspunkt til dig der er i behandling med fedme-medicin (Saxenda og Wegovy) eller er gastric bypass opereret indenfor 6 mdr.

Planerne kan også bruges hvis du vil lege lidt med dine kcal., men husk altid at sigte efter at spise som min. ud fra din BMR.

Gå til BMR beregneren her

Med denne MIX pakke får du 5 simple kostplaner på hhv. 1300, 1400, 1500, 1600 og 1700 kcal. samt guideline med byttemuligheder. Du får ligeledes 10 lækre opskrifter som inspiration til aftensmad.

Brug gerne planerne som et smart supplement til alle de andre BASICplaner.

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Information

Brug kostplanen som ”din lille hjælper” i dagligdagen. Planen giver dig guidelines til at klare indkøb og madlavning. Den består af helt almindelig hverdagsmad, der kan købes i discountbutikker.

Planerne kan bruges i al evighed og guider dig til at spise en sund kost hele ugen, inkl. en weekend med lidt guf.

Kostplanerne er egnet til børnefamilier, da din familie godt vil kunne spise de ting kostplanen anbefaler, dog naturligvis ikke samme i portionsstørrelser, da det er din plan og altså dig der skal følge den. Du skal holde dig til de mængder jeg har angivet så godt du kan. Jo mere fokus du har på planerne, desto hurtigere opnår du vægttab. Hygger du dig indimellem med sukker, slik, kage og fastfood, så skubber du dit mål.

Du kunne også være interesseret i...