1500 kcal – Den hurtige hverdag

579,00 kr.

HUSK! Det er super vigtigt at du vælger de kostplaner, der matcher din BMR. Du kan bruge BMR beregneren til at finde din BMR, så du kan vælge den rigtige kostplan der passer til dig.

De 3 “hurtige planer” er til dig der har en travl hverdag hvor tiden til maden er knap. Her er tilberedningen minimal og grundlæggende kan du hurtigt snuppe det med på farten. En bar, en shake og en hurtig mad – vupti og videre. Forvent alligevel den gode balance og følelsen af velvære så længe du får de kcal din krop har behov for. Opnå her et sundt vægttab med hurtige simple måltider.

Det er vigtigt at du benytter min guideline, som giver dig mulighed for at bytte ud i kostplanerne. Byt grønt med grønt, kød med kød, kulhydrat med kulhydrat, frugt med frugt, fedt med fedt osv. Der er plads til at udfolde dig kreativt i køkkenet, med de madvarer jeg foreslår.

Kostplanerne indeholder ikke opskrifter. Jeg anbefaler mit opskriftshæfte med 14 opskrifter, hvis du mangler inspiration til aftensmaden.

Varekategori:

Beskrivelse

Information

Brug kostplanerne som ”din lille hjælper” i dagligdagen. Planerne giver dig guidelines til at klare indkøb og madlavning. De består af helt almindelig hverdagsmad, der kan købes i discountbutikker.

Planerne kan bruges i al evighed og guider dig til at spise en sund kost hele ugen, inkl. en weekend med lidt guf.

Kostplanerne er egnet til børnefamilier, da din familie godt vil kunne spise de ting kostplanen anbefaler, dog naturligvis ikke samme i portionsstørrelser, da det er din plan og altså dig der skal følge den. Du skal holde dig til de mængder jeg har angivet så godt du kan. Jo mere fokus du har på planerne, desto hurtigere opnår du vægttab. Hygger du dig indimellem med sukker, slik, kage og fastfood, så skubber du dit mål.

Du kunne også være interesseret i...