1550 kcal SPOT ON – All inclusive

679,00 kr.

HUSK! Det er super vigtigt at du vælger de kostplaner, der matcher din BMR. Du kan bruge BMR beregneren til at finde din BMR, så du kan vælge den rigtige kostplan der passer til dig.

Easis vægttab kostplaner

Denne plan består af 3 forskellige kostplaner, samt min guideline, der vejleder i hvordan du gør. Derudover følger der 10 stk. opskrifter til aftensmaden med. Jeg guider dig i de rette mængder af mad og den rette fordeling af alle de vigtige næringsstoffer, så du kan opnå vægttab på en sund, optimal og holdbar måde. Følger du planen, kan du forvente vægttab på ca. 0,5 kg om ugen.

Det er vigtigt at du benytter min guideline, som giver dig mulighed for at bytte ud i kostplanerne. Byt grønt med grønt, kød med kød, kulhydrat med kulhydrat, frugt med frugt, fedt med fedt osv. Der er plads til at udfolde dig kreativt i køkkenet, med de madvarer jeg foreslår.

Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Information

Brug kostplanerne som ”din lille hjælper” i dagligdagen. Planerne giver dig guidelines til at klare indkøb og madlavning, og består af helt almindelig hverdagsmad, der kan købes i discountbutikker.

I denne version får du også 10 lækre opskrifter med til aftensmaden.

Planerne kan bruges i al evighed og guider dig til at spise en sund kost hele ugen.

Kostplanerne er egnet til børnefamilier, da din familie godt vil kunne spise de ting kostplanen anbefaler, dog naturligvis ikke samme i portionsstørrelser, da det er din plan og altså dig der skal følge den. Du skal holde dig til de mængder jeg har angivet så godt du kan. Jo mere fokus du har på planerne, desto hurtigere opnår du vægttab. Hygger du dig indimellem med sukker, slik, kage og fastfood, så skubber du dit mål.

 

Du kunne også være interesseret i...